30 شهریور 1403

  • 1400/09/16
  • - تعداد بازدید: 287
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
شبکه بهداشت ودرمان شهرستان فراشبند

در نشست کمیته بهبود تغذیه کارکنان شبکه فراشبند تاکید شد؛ نقش تغذیه سالم در ارتقای سلامت و افزایش بهره وری کارکنان

در نشست کمیته بهبود تغذیه کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند که با هدف راهکارهای افزایش بهره وری و ارتقای سلامت کارکنان با تغذیه سالم برگزار شد با توجه به سبک زندگی کارمندان، بر نقش تغذیه سالم در ارتقای سلامت و افزایش بهره وری کارکنان تاکید شد.

در نشست کمیته بهبود تغذیه کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند که با هدف بررسی راهکارهای افزایش بهره وری و ارتقای سلامت کارکنان با تغذیه سالم برگزار شد با توجه به سبک زندگی کارمندان، بر نقش تغذیه سالم در ارتقای سلامت و افزایش بهره وری کارکنان تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان فراشبند، کارشناس بهبود تغذیه شبکه یکی از عوامل موثر در افزایش سلامت جسم و ذهن کارمندان را تغذیه سالم در محیط کار دانست و گفت: توجه به سلامت جسم و ذهن کارمندان و تغذیه کارکنان میتواند منجر به افزایش تمرکز، کاهش خستگی و کاهش مشکلات جسمانی از جمله دردهای اسکلتی عضلانی و در نهایت افزایش رضایت و بهبود عملکرد کارکنان و همچنین افزایش بازدهی در کار شود.

 

«زهرا ضیایی» افزود: سبک زندگی کم تحرک کارمندان و دریافت مداوم مواد غذایی پرکالری و بدون مواد مغذی از جمله فست فودها، نوشابه و آبمیوه ها، کیک و بیسکویت می تواند منجر به ایجاد گرسنگی پنهان و یا به عبارت دیگر منجر به کمبود مواد مغذی همراه با بروز چاقی و اضافه وزن شود. افزایش وزن کارمندان منجر به افزایش استرس، افزایش ساعات کاری با بازدهی کمتر و بروز انواع بیماری ها از جمله اختلالات اسکلتی عضلانی ، افزایش پاسخ های ایمنی، آسم، افزایش استرس، بیماری های قلبی عروقی، دیابت، کبد چرب و انواع سرطان ها خواهد شد.

او، داشتن برنامه ریزی مناسب برای تغذیه کارکنان در کنترل وزن و پیشگیری از ابتلا به بیماری های غیر واگیر را مؤثر دانست و اضافه کرد: در حال حاضر تغییر شیوه زندگی و به دنبال آن تغییر الگوی مصرف غذایی و تحرک بدنی ناکافی موجب شده که بیماری‌های غیر واگیر از جمله دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی و انواع سرطان ها، مهمترین علت مرگ و میر در جهان و کشور ما باشد.

این کارشناس بهبود تغذیه اظهار داشت: در کشور ما نیز تغییر الگوی غذایی جامعه به صورت مصرف بی رویه فست فودها، نوشابه های گازدار، مواد قندی و شیرین، تنقلات شور و پرنمک، مصرف کم سبزی و میوه مهم ترین عامل خطر ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر به شمار می‌رود.

ضیایی یاد آور شد: شواهد موجود در کشور حاکی از آن است که بیش از 70 درصد علل مرگ و میر مربوط به بیماری‌های غیر واگیر از جمله بیماری های قلبی و عروقی، دیابت و سرطان ها است و درصد بالایی از جمعیت کشور دچار اضافه وزن و چاقی هستند که زمینه ساز ابتلا به بیماری‌های غیر واگیر است.

در این نشست، در خصوص بهبود تغذیه کارکنان و همچنین انجام برنامه های ورزشی در راستای ارتقای سلامت و افزایش بهره وری کارکنان بحث و تبادل نظر شد.

پایان خبر 

  • گروه خبری : اخبار,اخبار واحدها
  • کد خبری : 51474
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید